Notícies 12. 17/11/2021

No s'instal·laran pantalles acústiques als municipis de la costa per minimitzar el soroll dels trens. El govern central ho atura, de moment, després de les queixes dels municipis afectats que denunciaven el gran impacte visual que tindrien perquè eren molt altes. Tarragona i Torredembarra ho celebren.

La CUP hauria posat damunt la taula l'anul·lació del projecte de Hard Rock per retirar l'esmena a la totalitat als pressupostos de la Generalitat. El govern diu al Parlament, que si tot s'ajusta a la legalitat, no l'aturaran.

L'ajuntament de Tarragona crearà noves places d'aparcament per a motos al centre. Concretament a la Rambla Vella, a la via de l'Imperi i al carrer Ixart. Amb la construcció d'un aparcament infantil al carrer Ixart se'n perden una cinquantena.

Vila-seca començarà a la primavera les obres per remodelar l'avinguda Verge de Montserrat i el carrer d'Antoni Gaudí del barri de la Formiga. Amb una inversió de 400.000 euros, fora part del pla integral per reformar la via pública.

Entrarem a aquest establiment, la cistelleria Cal Blanco de Valls, un comerç per on han passat 4 generacions d'una mateixa família i que té més de 150 anys d'història. Avui rebrà un guardó de la Generalitat per la seva llarga trajectòria.

Marta Galimany aposta per l'Europeu de marató del mes d'agost a Alemanya. Aquesta serà la següent meta que vol assolir la de Valls. Arrenca així la preparació per aconseguir, entre el febrer i l'abril, la marca mínima exigida per participar-hi.

 

Programes més recents a TAC12