Notícies 12. Edició migdia. 19/11/21

Tarragona rebutja paralitzar el projecte de Hard Rock. El govern ha votat dividit. La proposta de la CUP només ha estat avalada pels comuns. Esquerra i Junts l'han defensat per la inversió i els llocs de treball que suposarà, els mateixos arguments que ha fet servir el PSC.

El polígon industrial de Valls s'ampliarà amb 60 noves hectàrees, a tocar del Pla de Santa Maria. Hi ha empreses interessades en instal·lar-s'hi però busquen parcel·les grans i ara mateix no n'hi ha de disponibles.

Vila-seca inaugurarà la reforma del celler al maig. Les obres estan gairebé acabades. La gran joia del nou equipament és la sala polivalent que té capacitat per a 500 persones i en la qual s'hi podran fer actes de formats molt diversos perquè les cadires instal·lades són retràctils.

I avui que és el Dia Internacional per la prevenció de la violència contra infants i adolescents coneixerem l'associació que ha nascut a Valls per ajudar a les víctimes. 7 de cada 10 casos d'abusos sexuals a menors es donen dins l'àmbit familiar.

No són la sorpresa de la temporada. Ja són la realitat més dolça dels esports perquè el TGN Bàsquet s'acosta al final de la primera volta de la temporada depenent d'ella mateixa per accedir a la fase d'ascens a Lliga Femenina 2. En parlarem amb el seu president, Josep Maria Adam.

El Volei SPiSP visita el pavelló d'un L'Illa Grau que no ha perdut i que no ha deixat escapar cap set en tot el que portem de Superlliga 2. Els de Vlado Stevovski han de guanyar per seguir en placés de fase per pujar.

 

Programes més recents a TAC12