Notícies 12. 11/03/2021

El confinament comarcal s'aixecarà a partir de dilluns, però sempre que el desplaçament sigui amb la bombolla de convivència. El PROCICAT també ha anunciat que el comerç no essencial de menys de 800 metres quadrats podrà tornar a obrir durant el cap de setmana i es podran reprendre les competicions federades. Als esports, també es permetrà l'assistència de públic excepte en les competicions estatals i internacionals.

El tràfic ferroviari a la terminal de la Boella del Port es multiplicarà per 6 a finals del 2023. Serà després de la inversió de 20 milions d'euros de Combi Terminal Catalunya que operarà des de les instal·lacions portuàries amb 5 trens diaris a Europa i tres més amb sortida a la península. La companyia millorarà la terminal intermodal de la Boella enlloc de construir una nova terminal al complex de " Be As Ef " (BASF)-

Els veïns dels barris de Llevant de Tarragona tampoc veuen amb bons ulls la instal·lació de pantalles acústiques de fins a cinc metres d'alçada a la via del tren. Creuen quesuposaria un greu impacte visual des de la platja de la Savinosa fins a la del Miracle. L'Ajuntament de Tarragona està estudiant el projecte d'ADIF per valorar si hi presenta al·legacions.

Guàrdia Urbana i Mossos començaran el mes vinent un nou pla integral de seguretat amb l'objectiu de tenir més presència a la ciutat. Els agents patrullaran de manera conjunta a peu de carrer entre 20 i 25 zones considerades d'interès policial. Es vol reforçar la sensació de seguretat i l'enllaç amb els veïns i comerços.

S'ha esfondrat part del sostre del Monestir de la Serra de Montblanc. L'edifici està deshabitat i fins aquest dissabte la parròquia no va detectar els danys. La part més afectada ja s'ha apuntalat, però encara s'estan estudiant les causes de l'esfondrament. Això, mentre a l'Arquebisbat ja fa temps que s'estudia com donar vida a l'edifici.

Volei SPiSP i Cèvol Torredembarra es juguen la temporada dissabte. Els tarragonins han de guanyar a Castelló per accedir a la fase d'ascens a Superlliga. Els torrencs depenen també d'ells mateixos i salvaran la categoria si sumen a la pista del Petrer.

Programes més recents a TAC12