Notícies 12. 12/03/2021

Catalunya torna a tenir Parlament. Aquest matí s'ha constituït la 13a legislatura que ha proclamat Laura Borràs de Junts com a presidenta de la cambra i ha confirmat la mesa amb majoria independentista. La sessió per primera vegada no s'ha fet a l'hemicicle del Palau del Parlament, sinó a l'auditori, com a mesura preventiva de la Covid19.

L'Associació de Restaurants i Oci Nocturn de Salou se suma a la macrodemanda del sector contra el govern espanyol. Reclamen ser indemnitzats pel tancament durant la la pandèmia. Volen recuperar les despeses fixes que han seguit pagant i els diners que han deixat d'ingressar. Un import que arriba als 200 milions d'euros en el conjunt d'Espanya.

L'Espluga de Francolí allargarà les restriccions a l'aigua de boca fins a inicis de la setmana vinent. Serà així després que el resultat de les darreres anàlisis no sigui concloent i també perquè s'han detectat nivells plom alts a la primera mostra presa a finals del mes de febrer.

Música en format acústic i presencial. Són els ingredients del nou festival de música "Jo no em quedo a casa", que se celebrarà el 25 i el 26 de juny a Tarragona i que comptarà amb noms com els de Joan Masdeu, Joan Rovira, Pepet i Marieta i Roba Estesa.

Un punt separa el Nàstic de la següent fase de la Segona B. Els de Toni Seligrat juguen demà al camp d'un Llagostera on no ha guanyat ningú aquesta temporada. Queden tres jornades i el Nàstic és líder en solitari.

Programes més recents a TAC12