Notícies 12. 10/03/2021

Crida a la mobilització de PIMEC que demana al comerç local que obri de forma simbòlica aquest dissabte. Conviden a les botigues que no poden obrir durant el cap de setmana a que aixequin la persiana per pressionar al Govern. La patronal de la petita i mtijana empresa adverteix que la situació és inassumible i alerta que un 30% del petit comerç desapareixerà abans de l'estiu, si no se'ls dona més aire.

Jornada de vaga del sector per reclamar una sanitat pública de qualitat. A les portes de l'Hospital Joan 23 de Tarragona un centenar de persones s'han queixat de les mancances del sistema i la precarietat que denuncien patir diàriament els treballadors i usuaris.

A l'Espluga de Francolí, l'Ajuntament ha prohibit el consum de l'aigua de l'aixeta per nivells de mercuri superiors als permesos. Les noves analítiques han de concretar l'existència d'aquesta anomalia, mentre que en paral·lel el govern ha encarregat un segon estudi a una altra companyia per contrastar els resultats. El poble podria estar uns dies sense poder beure ni cuinar amb l'aigua de la xarxa pública.

Ja hi ha projecte per la remodelació de la plaça Corsini. Per fer més amable l'espai, s'hi construirà una pèrgola en un lateral de la plaça i comptarà amb vegetació enfiladissa, a més de bancs i jardineres. Ara es preveu que l'estudi guanyador comenci a treballar per fer els ajustos necessaris per executar el projecte.

El Nàstic és el millor atac i la millor defensa de tot el subgrup de la Segona B. L'actual projecte ha rebut la meitat de gols en contra que la temporada anterior i després de les primeres 17 jornades de Lliga, que el situen al capdavant de la classificació.

 

Programes més recents a TAC12