Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem. Més informació.

Els Torraires tornen a ser de set i la Joves baixa el ritme a Montblanc

Cap de setmana casteller de transició al Camp de Tarragona abans d'encarar una segona quinzena de setembre intensa. La diada més important ha estat la de la Festa Major de Montblanc.

La diada més destacada es va dur a terme a la Festa Major de Montblanc, on la Colla Joves Xiquets de Valls va tornar a les places després de Sant Fèlix condicionada per les baixes que va deixar la festa major vilafranquina. Així, els vermells hi van descarregar els castells bàsics de vuit a més del 5d7, a l'espera de poder tornar a afrontar els castells de nou demà a la diada nacional.

Una diada que va significar la revalidació per tercer any consecutiu dels castells de set pisos per part dels locals Torraires de Montblanc, que van carregar el primer 3d7 del curs, tot i que aquest es va trencar instants després de la carregada obligant-los a renunciar a la tercera ronda. Abans havien descarregat el 2d6

Canvia't al 39 a la TDT
hd

No ens perdis, canvia't al 39

Resintonitza el nou canal de TAC12 a la TDT

MÉS INFORMACIÓ