Josep Andreu se sent amb forces després de 7 dies de vaga i referma el seu compromís amb ERC

L'alcalde de Montblanc, Josep Andreu, ens ha rebut avui a l'ajuntament, just quan fa una setmana que va començar la vaga de fam. Diu que es troba bé i que fa vida normal i que de moment no se n'ha resentit. 

7 dies ja de vaga de fam, però amb les ganes intactes. Josep Andreu ens ha rebut avui al seu desptax on continua realitzant les seves tasques habituals malgrat que només pren al dia 3 litres de líquid, entre aigua i til·la. No ha aturat encara cap activitat i diu que es troba molt bé.

Es mostra molt satisfet del suport que està rebent des de totes bandes. Especial significat va tenir el suport que va rebre ahir des de la mateixa presò de Lledoners, quan va anar a veure els presos amb vaga de fam i els que no ho estan. Continua defensant que s'hauria d'anar de forma unitària a les eleccions d'Europa, encara que d'aquesta manera discrepi de la direcció del seu partit.

Malgrat tot, ell defensa la seva militància en un moment on alguns el situen més a prop d'altres formacions per aquesta demanda de llistes unitàries o per la mateixa decisió de fer una vaga de fam, com estan fent els presos de Junts per Catalunya, però no els d'ERC.

Josep Andreu ha deixat clar durant l'entrevista que no pensa abandonar la vaga de fam fins que l'aturin els presos o li aturin els seus metges.