Mascaretes i mesures COVID, a punt per a la Setmana Medieval

A Montblanc ja es respira Setmana Medieval. Les banderes que onegen a les torres de la muralla ja demostren que en pocs dies la vila tornarà al seu passat medieval. Després de suspendre l'edició del 2020 per la pandèmia, enguany s'ha preparat una edició especial, de només un cap de setmana i amb els actes imprescindibles. A l'Associació Medieval ultimen els detalls per tenir-ho tot llest d'aquí a una setmana.

Tots els actes seran amb aforament limitat i amb reserva prèvia

Precisament aquests dies, a la secció de vestuari de l'entitat, s'estan acabant de preparar el nou element que lluiran tots els col·lectius de la festa i que es comencen a entregar aquest mateix dijous. Una Setmana Medieval amb una desena d'actes, tots amb aforament limitat i amb reserva d'entrada prèvia. Des de l'associació demanen als visitants que no vinguin a Montblanc, si no tenen entrada per als espectacles. 

L'acte més emblemàtic de la festa, la representació de la Llegenda, es farà el 23 d'abril. Serà una edició adaptada a la pandèmia, amb menys actors dalt de l'escenari i amb totes les mesures de seguretat. El tret de sortida, el dijous 22 d'abril amb el pregó de la montblanquina Candela Figueras.