Constantí recrea els Jocs de l'Antiguitat amb els alumnes de primària i ESO

Els infants i joves de Constantí s'emmiraren en el passat del nostre territori amb una nova edició del projecte 'Centcelles, el nostre objectiu', que ha portat fins la Vil·la Romana del municipi 180 alumnes de primària i secundària per celebrar-hi, aquest cop, els seus propis Jocs Olímpics. 

Llançament de Javalina, salt de llargada, llançament de disc i cursa atlètica són algunes de les proves olímpiques de l'antiguitat que han arribat fins els nostres dies i que aquest dijous l'alumnat de primària i secundària dels centres escolars de Constantí han recreat a la vil·la romana de Centcelles. Ho han fet coincidint amb els Jocs Mediterranis, i dins el sisè any del projecte educatiu 'Centcelles, el nostre objectiu' que organitzen l'Ajuntament de Constantí i el Museu Nacional Arqueològic de Tarragona.

Els infants i joves han presentat els seus projectes treballats a classe durant els actes a la vil·la romana, i just després han sortit al carrer per mostrar tot el que han après amb vestuari de l'època i moltes ganes de competir. L'activitat s'ha inclòs també a la Setmana Cultural de Constantí, aprofitant que aquest juny el municipi acollirà la prova d'Halterofília dels Jocs Mediterranis.