Laura Roigé dona el tret de sortida oficial a la Festa Major d'hivern de Constantí

El fred i la lleu pluja no van impedir que els membres de l'Ajuntament de Constantí desfilessin acompanyats per la pregonera de la Festa Major de Sant Sebastià, Laura Roigé.

La presidenta de la Cambra de Comerç de Tarragona va pronunciar un discurs que es remuntava als orígens emprenedors de la seva família a Constantí per acabar repassant les fites assolides pel municipi en l'àmbit econòmic.

L'acte, amenitzat pel saxofonista Pep Poblet, també va comptar amb l'entrega de premis i distincions honorífiques a associacions i personalitats del municipi.

El Moto Club va rebre el Diploma de Plata pels seus 25 anys d'activitat, mentre que entitats com l'Associació d'Amics de la Colla C.O.C.A. o l'Associació Gitana Catalana van ser reconegudes pel seu 10è aniversari.

Reinosos

El Premi Tulcis al Mèrit Esportiu va recaure en el jove arquer Unai García. D'altra banda, Constantí va reconèixer l'ex joier Xavier Reinoso com a fill adoptiu per la seva tasca a través teixit associatiu amb entitats com el Club d'Escacs, el Sindicat Agrícola o Constantí Ràdio.

La Festa Major d'Hivern de Constantí s'allargarà fins al 12 de febrer i comptarà amb una trentena de propostes per a petits i grans.