Tot a punt per al retorn de la presencialitat a la URV

Els estudiants tornaran a omplir el Campus Catalunya a partir de la setmana que ve. El canvi del 50 al 70% d'aforament a les universitats anunciat pel PROCICAT permetrà que els alumnes de primer i segon facin la majoria de les seves classes in situ.

La presencialitat es reduirà progressivament per als cursos següents, tot aprofitant la infraestructura telemàtica dissenyada per la URV el curs anterior. També tornaran a la feina als campus el personal administratiu i de serveis, que no compta pel que fa al 70% d'aforament marcat pel PROCICAT.

Campus cat urv1

Des de Salut s'estan concentrant esforços a fer arribar la vacuna a la població jove, especialment en franges d'edat com la de 20 a 25 anys. És per això que el Rectorat de la URV segueix mantenint converses amb el Departament per estudiar la possibilitat de vacunar als campus.

Així doncs, el curs a la URV començarà força apropa de la normalitat prèvia a la pandèmia. Una pandèmia que no ha fet baixar les matrícules universitàries, sinó tot el contrari. Als màsters és on s'ha notat més aquest augment progressiu durant els últims dos anys.