Engeguen una campanya per promocionar el carnet de la Ruta del Cister

L’Agència Catalana de Patrimoni Cultural promou una nova campanya per fomentar la visita conjunta als tres monestirs reials de la Ruta del Cister. Ho fa reforçant la implantació del carnet únic existint des del 2019 que inclou l’entrada per accedir a Santes Creus, Vallbona de les Monges i Poblet.

L'abonament costa quinze euros i té una validesa de dos anys. S’emmarca dins la campanya “Com una reina, com un rei”, que té com a objectiu fomentar les visites als tres monuments que acullen els panteons dels reis de la Corona d’Aragó, entre ells, per exemple, el de Pere el Gran, a Santes Creus.

Altres activitats

El carnet de la ruta del Cister es pot adquirir als tres monestirs, però també en línia al portal web de Patrimoni Cultural.  El llançament d’aquesta nova campanya promocional coincideix amb la represa de les activitats d’estiu als tres monuments, entre elles la primera edició del festival Jordi Savall, entre l’11 i 15 d’agost a Santes Creus. Paral·lelament, a partir del 6 d’agost, tots els divendres s’han programat visites guiades a les tombes reials d’aquest monestir, totes elles amb mesures sanitàries de seguretat per la Covid-19. Són activitats que no s'inclouen en la visita estàndard, però que també tenen com a objectiu potenciar el turisme familiar i cultural a l'entorn dels monuments cistercencs.