Comença la vacunació del personal sanitari

Poques hores després de l'anunci de la conselleria de Salut, aquest dilluns ha començat a l'hospital Joan XXIII la vacunació del personal sanitari dels centres públics del territori. S'espera que en els propers deu dies es puguin vacunar fins a 5.000 professionals.

En un temps rècord l'edifici de consultes externes de l'hospital Joan XXIII s'ha convertit aquest dilluns en la primera seu on s'ha començat a vacunar el personal sanitari dels centres públics del territori. Són professionals del mateix hospital Joan XXIII, del sociosanitari Francolí, del Pius Hospital de Valls i de diversos Centres d'Atenció Primària.

Durant aquesta tarda de dilluns s'han vacunat uns 170 professionals i s'espera que en els propers dies el ritme de vacunació arribi a les 700 diàries. Des de la direcció de la regió sanitària es fa una crida al personal per a la seva màxima vacunació.

Una crida que ha aconseguit que en poques hores un 20 per cent d'aquest personal ja s'hagi inscrit per a rebre una vacuna que molts reconeixen feia temps que esperaven.

A partir de demà es descentralitzaran les seus de vacunació per a poder arribar a uns professionals que començaran a rebre la segona dosi de la vacuna d'aquí a tres setmanes.