La Generalitat referma que el projecte de Hard Rock segueix en peu

El govern ha assegurat en seu parlamentària que segueix treballant per tirar endavant el macro complex de Hard Rock. Consideren que la sentència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya referma el Pla Director perquè només està en contra d’un dels dotze punts que denunciava la plataforma Aturem Barcelona World. Avui el conseller de Territori s'ha explicat i ho ha fet clar i català. En Comú Podem, per contra, creu que el projecte s'ha d'enterrar.

El govern ho té clar, el projecte de Hard Rock tirarà endavant. Consideren que el pla no està mort, ben el contrari. I que d’aquesta manera seguiran tirant endavant la llei que es va aprovar per majoria al Parlament per desenvolupar aquest sector. Pel que fa a la sentència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya l’executiu li resta importància. Asseguren que el TSJC referma el pla director perquè només està a favor d’un dels dotze punts que denunciava la Plataforma Aturem BCN World. I sobre aquest punt diuen que ja s’hi està treballant per modificar-lo i seguir endavant.

HARD ROCK

El grup parlamentari d’En Comú Podem té una opinió ben contrària, considera que el projecte està mort i demana el govern que ho deixi córrer. Creuen que el complex no aportarà res de positiu al territori. A banda, no es mostren gens favorables amb l’acord de compravenda dels terrenys, perquè insisteixen, es gastaran diners públics, per això demanen al govern que no signi res mentre estigui en funcions.

El conseller Calvet ha insistit una vegada més que no es gastarà ni un euro públic i ha assegurat que les actuals clàusules del contracte són esborranys. La setmana que ve el vicepresident Aragonès i el conseller Calvet compareixeran en comissió informativa per explicar en quin punt es troba aquest projecte.