Salut fa marxa enrere i les discoteques no reobriran

Rectificació in extremis del Departament de Salut pel que fa a la reobertura de les discoteques anunciada aquest dimarts. Després de les crítiques del Col·legi de Metges, la Generalitat ha decidit fer marxa enrere i mantenir els locals d'oci nocturn tancats a causa, diuen, de la situació epidemiològica de Catalunya. Ho ha fet després d'una reunió mantinguda ahir a la nit per part del govern, la consellera de Salut, Alba Vergés i Josep Maria Argimon, secretari de Salut Pública.

La decisió  ha caigut com un gerro d'aigua freda en el sector de l'oci nocturn, des del qual ja s'ha demanat una rectificació o la dimissió de la consellera Vergés. També expliquen que molts propietaris ja havien començat tota mena de gestions de cara a la reobertura dels seus locals.

L'àmbit de l'oci nocturn és un dels més castigats per la pandèmia i, després d'aquest episodi, la tornada a l'activitat dels establiments sembla llunyana. És per això que caldrà estar alerta de possibles noves accions de protesta per part dels professionals del sector.