Altafulla obre el remodelat casal La Violeta

 

Són els primers altafullencs que entren al remodelat Casal La Violeta, que s'asseuen en cadires mòbils instal·lades que es poden instal·lar i treure segons l'acte a celebrar. Aquesta era una de les reivindicacions de l'equip de govern per garantir que l'equipament fos un espai polivalent, ja que l'anterior mandat en contemplava de fixes.

Dos anys i mig després que l'EINA entrés al capdavant de l'Ajuntament  mostrés com evolucionaven les obres del recinte l'estiu del 2019, torna a ensenyar els treballs fets durant aquest temps. A les portes de la moció de censura, es mostren satisfets per la remodelació del Casal La Violeta, un dels seus compromisos electorals.

El consistori comptarà amb l'informe favorable dels Bombers quan les obres, que inclouen una sortida d'emergència lateral, estiguin enllestides. Serà llavors quan es podrà garantir la seguretat de fins a 1.200 persones a peu dret i es podrà fer una inauguració amb activitats culturals. Mentrestant, només es podran celebrar actes amb públic assegut.