L'equip de govern i l'oposició d'Altafulla es queden sense cobrar

L'equip de govern i l'oposició d'Altafulla han deixat de cobrar des d'aquest 15 de novembre. Per tant, es queden sense les retribucions per exercir les seves funcions al consistori i per assistir als plenaris. El T SJC ha anul·lat el ple del 26 de juny del 2019 per un error de forma en la convocatòria. Una sessió que precisament aprovava les retribucions de cada regidor i regidora del govern i donava compte del cartipàs.

La resolució respon al recurs contenciós-administratiu que en aquell moment van interposar els grups municipals Junts per Altafulla i Alternativa Altafulla.

Des de l'equip de govern asseguren que van actuar en bona fe i que van avançar el ple, que en teoria s’havia de celebrar al juliol, perquè tothom pogués assistir-hi.

Des del grup majoritari a l'oposició celebren que la justícia els hagi donat la raó. Consideren que cal més diàleg per part del govern per trobar-hi una solució i segueixen descartant una moció de censura.

Des de l'equip de govern asseguren que han començat una ronda de contactes per portar al pròxim ple, aquest novembre, la mateixa proposta de retribucions. També estudien accions legals contra la sentència.