El nou cartipàs d'Altafulla reforça el coalcalde Jordi Molinera amb Turisme i Gent Gran

L'equip de govern d'Altafulla ja ha distribuït les tasques entre els regidors de l'EINA-ERC després de l'última baixa, la de la regidora d'Ara Altafulla, Natàlia Sanz. En el nou cartipàs municipal, el coalcalde Jordi Molinera queda reforçat amb les regidories amb més pes. Molinera assumirà Turisme, que fins ara era de Natàlia Sanz. També es queda amb Gent Gran, càrrec que tenia la regidora socialista Imma Morales.

Per la seva banda, la coalcaldessa Alba Muntadas es farà càrrec de Via Pública i Mobilitat i Protecció Animal. El regidor Dani Franquès es dedicarà també a l’emprenedoria i comerç. Pel que fa a la tercera tinença d’alcaldia ho agafarà la Gemma Maymó. En canvi, el regidor Àlex Cañas no assumirà cap càrrec més.

Una reestructuració que la regidora d'Ara Altafulla, Natàlia Sanz no compartia. Sanz demanava Via Pública i Mobilitat, però se li va oferir Protecció Animal. Des de l'equip de govern asseguren que la redistribució és l'adequada per tal de tirar endavant els projectes proposats a principis de mandat.

FOTO EINA ERC

Ara els cinc regidors de L'EINA-ERC encaren la recta final del mandat amb més partits a l'oposició. Aposten pel diàleg i buscar el màxim de consens per tirar endavant les seves polítiques

S'obre una nova etapa al consistori on tant el grup majoritari, Alternativa Altafulla com la resta de l'oposició descarten presentar una moció de censura.