Cós de Sant Antoni vibrant amb la photo finish com a protagonista

La sort no va somriure als cavalls amfitrions del Cós de Sant Antoni d'aquest 2024. Tant el Sound Of Victory com el Luctor van quedar darrers classificats en les seves categories i sense opcions a triomf. Tot plegat en una de les cites més importants del turf a l'Estat i que aquest dissabte va tenir una protagonista destacada: la photo finish. I és que en les tres curses aquest element va haver d'intervenir per determinar els tres jockeys que acabarien pujant als respectius podis.

La cursa llarga, la de 2.500 metres, el Gran Premi de l'Ajuntament de Vila-seca, va tenir un guanyador clar: Cat Haclysme, de la quadra Anaiak. El janet Dinis Ferreira es va permetre el luxe, fins i tot, de creuar la meta braços enlaire per celebrar una victòria amb molt marge. Segon va ser el Sixteen Tons i, per darrere, va costar determinar qui va quedar tercer. La photo finish va acabar decantant la balança cap a Idole Royale. Per la seva banda, Sound of Victory va ser l'últim a creuar la meta.

GUANYADOR PER MIL·LÍMETRES

Una photo finish que va ser necessària per decidir el guanyador de la cursa de 1.700 metres del Patronat de Turisme de Vila-seca. La que va ser la prova més emocionant de les tres a Vila-seca se la van adjudicar per mil·límetres José Luís Borrego i el seu Peace Warrior. Segon va ser, doncs el cavall Baba Karam. Mirant als de casa, últim lloc per a Luctor.

I en l'altra cursa de 1.700 metres, el Premi Parc de la Torre de'n Dolça, el triomf se la van endur Marc Pulido i el cavall Priapo. Nyala va ser segon en una prova en què la photo finish va determinar el tercer lloc: un empat entre Walkczak i Katara. Va ser, doncs, una jornada de moltes emocions a Vila-seca, amb molt públic a la pista i que es va poder seguir amb un ampli desplegament en directe per TAC12.