El Ball de Diables de Vila-seca edita material pedagògic per a escolars

El Ball de Diables de Vila-seca projecta divulgar la seva activitat a les escoles del municipi. Ho farà mitjançant jocs i eines pedagògiques que distribuirà pels centres educatius. És un dels principals projectes emmarcats dins la celebració dels 35 anys d’història de l’entitat.

Jocs didàctics, quaderns per pintar i dossiers il·lustrats per Montse Bernaus per donar a conèixer tots els personatges i particularitats del Ball de Diables de Vila-seca. És un projecte educatiu que l’entitat vila-secana impulsa en el marc de la celebració del seu 35è aniversari i que té com a objectiu apropar el Ball de Diables als més petits. Un material pedagògic que l’entitat posarà a disposició dels centres escolars del municipi.

UN ANY FARCIT D'ACTIVITATS

La celebració del 35è aniversari de l’entitat s’allargarà durant tot l’any. Entre les activitats programades destaquen especialment els actes vinculats a la festa major d’estiu. S’hi preveu una trobada de Balls de Diables Tradicionals i també una nova edició, la tercera, del Correfoc dels Històrics. Un acte on es convida a participar tots els diables que han passat per l’entitat al llarg dels anys. El Ball de Diables arriba a la commemoració dels 35 anys en plenitud i amb uns 300 socis.

Els actes commemoratius tindran el seu primer plat fort aquest dissabte amb la celebració de la Nit del Foc, inclosa dins la Festa Major d’Hivern de Vila-seca.