Vila-seca es debat entre la continuïtat i el canvi

10 candidatures es disputen els 21 regidors de l'Ajuntament de Vila-seca. Els partits amb representació van encetar la primera nit electoral des de la plaça de l'església. 3 dels 5 candidats ho encaren des de la novetat.

És el cas de Ciutadans que renova la llista després de la sortida dels 5 regidors de l'actual mandat. Els nous candidats, amb Carlos Rico al capdavant, confien en l'aposta liberal del partit i la proximitat que poden oferir. Més experiència acumula Pere Segura que, justament, defensarà a les urnes la feina feta des de l'alcaldia els darrers 4 anys. L'actual batlle confia en la proposta continuista que representa Vila-seca Segura.

Antonio Giraltó vol donar la sorpresa amb el seu debut a Convergents. L'aspirant a l'alcaldia assegura que la ciutat necessita revifar. També s'estrena Núria Miret per Vila-seca en Comú. Promet que si arriba al govern la prioritat serà un pla d'habitatge i la residència pública.

Sense canvis en el cas d'Esquerra, Decidim de Josep Forasté promet una ciutat més viva, social i sostenible. Joan Anton Ramírez viu una campanya diferent, canviant Ciutadans pel PSC, però confia en el projecte municipalista que representa.

L'enganxada de cartells enceta 15 dies per acabar de convèncer els vila-secans.