×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 354

450 atletes estrenen la Mitja i 10K de Vila-seca

Bon començament d'una nova cita de les curses a peu al territori. 246 inscrits en la Mitja marató de Vila-seca i 204 a la 10K. Amb sortida i arribada al centre comercial Nou Port i sota l'organització del club Runners Vila-seca, el món de l'esport popular ha respost a la crida d'una prova que s'ha desenvolupat pel nucli urbà principal, a banda de La Pineda.

Gerard de Antonio i Argentina Oria de Rueda han sigut els més ràpids del circuit més llarg i amb registres d'1:09:44 i 1:23:19, respectivament. Pel que fa als 10.000 metres, els guanyadors han sigut Kilian García (34:37) i Marina Casals (40:30). 

Desenes de voluntaris han fet possible el desplegament d'un recorregut molt ambiciós que ha requerit la col·laboració de la ciutanania per creuar carrers cèntrics com l'avinguda Pere Molas, el carrer de la Riera o l'Avinguda Generalitat, a banda de Pau Casas, a La Pineda, entre altres.

Fa mesos que es va presentar la Mitja marató de Vila-seca i neix amb l'objectiu de fer-se un lloc a l'habitual calendari de curses de la demarcació. Amb premis per categories i sortejos diversos, la jornada s'ha completat amb una sessió de zumba al bell mig del pàrquing de Nou Port.