×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 354

Guanyar divendres, guanyar dissabte

Si el CH Vila-seca s'emporta els darrers sis punts, s'endinsarà en la repesca d'ascens a OK Plata i evitarà el 'play-out' de Nacional Catalana. Els rivals: Voltregà B i Capellades.

L'endarreriment de la jornada anterior facilita una major perspectiva classificatòria just abans de l'últim cap de setmana de la fase 2. Així, cal guanyar a casa contra el Voltregà B i fer-ho també l'endemà a Capellades. Això permetria els vila-secans acabar entre els quatre millors i eludir les quatre últimes. Quatre són els punts que separen l'equip de la quarta plaça, però amb un partit menys, i el Voltregà B és un dels diversos candidats immersos en la mateixa pugna.

Un CH Vila-seca que encadena dues derrotes i que ha travessat l'instant de majors dubtes de la campanya. Aquests dies, però, el vestidor s'ha reunit amb l'objectiu de superar la irregularitat, conscient que té hoquei per emportar-se els dos compromisos.

El CH Vila-seca - Voltregà B començarà aquest divendres a les 21.30 hores i el desenllaç a Capellades, dissabte i a les 19.55 hores. Arnau Moragas pateix un esquinç, però forçarà per ajudar els companys. Si els grocs cauen al 'play-out', iniciaran un llarg camí d'eliminatòries per eludir el descens a Primera Catalana.