Vila-seca destinarà 3 milions d'euros a l'estadi i al futur circuit ciclable

L’Ajuntament de Vila-seca garanteix el finançament de les obres de remodelació de la zona esportiva. El consistori destinarà enguany tres milions d’euros a l’execució de la primera fase de l’actuació, que contempla l’enderroc de la pista ciclista de l'estadi municipal, i a la construcció a la Torre d’en Dolça d’un espai ciclable. D’aquesta forma es donarà una alternativa als usuaris de l’actual equipament.

És el principal paquet d’inversions que s’inclou en una modificació de crèdit que s’enfila fins als 7,6 milions d’euros, provinents del romanent.

La proposta ha comptat amb el suport de part de l’oposició, que ha negociat la inclusió d’inversions al paquet. Només Decidim Vila-seca s’ha desmarcat del suport generalitzat. El grup ho justifica denunciant que el govern no acompleix els pactes acordats a l’inici del mandat amb la seva formació.

UN NOU POUM

A banda de la inversió a la zona esportiva, la modificació de crèdit també preveu, entre altres, la construcció d’unes pistes de pàdel a La Pineda, l’ampliació del cementiri municipal i l’eliminació de barreres arquitectòniques a la via pública. També contempla inversions en nous Plans d'Ocupació Municipal, i en temes d'administració electrònica i seguretat informàtica.

A més, destina 600.000 euros a la contractació de l’equip redactor d’un nou Pla d’Ordenació Urbanística Municipal. L’actual POUM de Vila-seca porta vigent des de 1995 i ja necessita una renovació per dissenyar la Vila-seca del futur.