Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 354

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 362

CH Vila-seca - Congrès (1-4)

El cansament passa factura i els vila-secans, jugant com a locals a Reus, es compliquen el camí cap a la primera lligueta d'ascens a OK Plata. La baixa d'Esteve Pujals dificulta l'horitzó de cara als dos darrers partits.

Amb 14 punts, els de Juanjo Matilla empaten amb la quarta posició, l'última de les que permetria evitar la fase per la salvació a la Nacional Catalana, però l'equip que marca el tall és el Barça B, amb una jornada més per completar.

Esteve Pujals ha centrat i centrarà les atencions de club i vestidor els dies vinents arran d'un fort cop a la cara produït durant el duel de dijous a Tona (4-4). El jugador vila-secà roman hospitalitzat i la resta del grup va desplegar una pancarta d'ànims just abans de rebre el Congrès a la pista del Ploms. Vila-seca celebra les festes de l'hivern i el poliesportiu acull algunes de les activitats de l'agenda de Sant Antoni.

Competir a camp neutral i sense el referent ofensiu va ser una llosa per al CH Vila-seca que, tot i això, va arribar al descans per davant gràcies al gol de David París.

Les rotacions, sense Esteve Pujals, són menys profundes i el desgast físic del pas dels minuts recau a les cames de la resta d'efectius dels del Tarragonès. Així, el Congrés va igualar el marcador a manca de 24' 30''. Més enllà de l'1 a 2, el CH Vila-seca va buscar a la desesperada l'empat i, sense porter, va rebre els dos últims gols de la jornada.

Malgrat, dimecres, i Barça B, diumenge, seran els últims dos oponents del CH Vila-seca, els dos a domicili. Caldrà, possiblement, guanyar els sis punts en disputa, per tenir opcions palpables d'accedir a la ronda dels millors per primer cop des de la tornada groga, fa prop de mitjada dècada, a la màxima categoria de l'hoquei patins català.