CH Vila-seca - Piera (6-1)

Els de Juanjo Matilla superen còmodament el partit ajornat al seu dia a Nacional Catalana i comencen la segona volta en places d'accés a la primera lligueta per pujar a OK Plata.

El CH Vila-seca va esmicolar els visitants des dels primers instants del partit i amb un 3-0 que no va donar peu a cap mena de dubtes. La sentència definitiva, però, no va arribar i el Piera va reduir diferències en l'inici de la segona meitat. A una sola infracció de la falta directa, va ser l'únic instant d'incertesa dels del Tarragonès, que van fer-se forts al darrere per acabar sentenciant amb tres dianes més.

Els de l'Anoia són cuers amb tan sols un triomf, però el van aconseguir a mitjan mes de novembre a la pista de tot un equip de nivell òptim com és el filial del Barça. Els gols locals van ser obra de Pol Pàmies i Pol Garcia, per partida doble, i de David París i Esteve Pujals.

El cap de setmana competitiu és llarg perquè diumenge també hi ha compromís, al pavelló del Manlleu B, segon classificat amb vuit punts més. La distància entre el CH Vila-seca, tercer, i el penúltim és de dos punts quan només els quatre millors evitaran la fase per la permanència.

Un segon tram de curs que es caracteritza per arrossegar els punts sumats contra els equips amb qui es comparteix grup. Això significa que els duels contra oponents que també poden acabar sent-ho en un futur prenen una rellevància classificatòria especial.