Les plataformes beneeixen que l'estació se situï a Vila-seca

En aquests terrenys situats al terme municipal de Vila-seca és on un estudi tècnic del Ministeri de Transports ubicaria la nova estació intermodal del Camp de Tarragona.

Una proposta molt ben valorada per les plataformes en defensa tant del ferrocarril com del transport públic. Creuen que el fet que la nova infraestructura se situï a l'encreuament entre la línia d'alta velocitat i la convencional que uneix Tarragona i Reus fa que millori en funcionalitat respecte a la idea inicial de situar-la al sud de l'aeroport.

CRIDA AL CONSENS DEL TERRITORI

Un estudi, el conegut en els darrers dies, que no ha agradat a ajuntaments com el de Reus, que defensa que la nova estació s'ha de situar en el seu terme municipal. Les plataformes demanen no repetir el que entenen com a errors del passat.

Unes plataformes que han participat aquest dimarts en la concentració que setmanalment duen a terme des de la Tercera Joventut per la República al Balcó del Mediterrani de Tarragona per a reivindicar una potenciació del ferrocarril com a única alternativa de transport sostenible en el futur.