×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 354

Una nova etapa al Club Hoquei Vila-seca

El CH Vila-seca de Juanjo Matilla ja roda per preparar la cinquena temporada consecutiva a la Nacional Catalana i la primera d'elles sense el fins ara tècnic, Ricard Notario. L'adaptació de la plantilla al flamant tècnic, amb experiència com a jugador a l'OK Lliga, ja ha començat. 

Vell conegut de les pistes a la màxima categoria, Juanjo Matilla s'estrenarà amb el Vila-seca com a tècnic principal d'un sènior masculí i després d'èxits nacionals i internacionals a Franca, en categoria femenina.

Diu Matilla que el sotrac psicològic del vestidor per l'acomiadament de Ricard Notario dies abans de l'inici de la pretemporada no ha de ser un handicap per al grup, acostumat a viure situacions de tota mena perquè molts d'ells sumen ja dilatada experiència a l'hoquei sobre patins. És, en qualsevol cas, una oportunitat d'or per a Matilla, que fins fa pocs dies havia de ser l'assistent del mateix Notario.

Esteve Pujals torna a casa per ser el referent en atac dels grocs, mentre que Fede Bocchi, també provinent de Suïssa, i David París, del Vilanova d'OK Lliga Plata, completen la tripleta de fitxatges. Un grup de molta qualitat, que no donarà l'esquena al planter i que vol que sigui possible, per fi, evitar les fases per la permanència a l'estricta Nacional Catalana. Seria el primer cop que el Vila-seca ho aconsegueix des que va pujar l'any 2017.

El mateix entrenador considera indispensable disposar ara d'un marge d'adaptació al projecte per definir també com ha de ser la preparació d'un estiu definit inicialment pel seu antecessor.