L'alcalde anuncia mesures per combatre la inseguretat al Barri Antic de Valls

A Valls, l'Ajuntament ha anunciat noves mesures per donar resposta als veïns del barri antic, que reclamen mesures de seguretat. Ahir hi va haver Ple i aquest va ser un dels temes de debat, amb queixes de la CUP perquè arriben tard o del PSC, que reclama més policia.

Càmeres de videovigilància als punts conflictius i restricció del pas de vehicles pels carrers del Barri Antic a les nits. Són dues de les principals mesures anunciades per l'alcalde de Valls, en plenari i també en una reunió amb representants veïnals, per fer front a la problemàtica en matèria de seguretat que denuncien els veïns del barri des de fa mesos. L'anunci arriba després d'un últim episodi d'atracament amb violència a una persona d'edad avançada el passat divendres que ha encès les alarmes. 
 
Unes mesures que, tot i l'incement de la vigilància policial durant els últims mesos, argumentada per l'alcalde, des de l'oposició s'adverteix que arriben tard.
 
En el debat sobre seguretat també s'ha posat sobre la taula la necessitat d'ampliar el nombre d'agents que formen la plantilla de la policia local.
 
Nombre d'agents a banda, l'oposició també va emplaçar l'equip de Govern a ajustar el sou dels funcionaris al nombre d'hores de treball de les 37 i mitja actuals a les 35 que s'estan negociant en el conveni col·lectiu.