El CB Valls, tocat per les baixes, cau davant el Martorell

Pas enrere del CB Valls que va perdre al Joana Ballart per 65-75 davant el Martorell, el penúltim classificat fins aquesta jornada. Derrota dolorosa. Els vallencs van arribar al partit amb nombroses baixes.

Després d'una primera meitat dolenta, el conjunt de Víctor Neila va marxar als vestidors 30 - 39. Entre el tercer quart i l'inici de l'últim període els de l'Alt Camp van millorar i van entrar al partit. Fins i tot es van posar per davant al marcador amb el 60-58. Als minuts finals, males decisions en atac dels vallencs i l'encert del Martorell van sentenciar.

POC ENCERT DELS LOCALS

El CB Valls va acabar amb només un 30% d'encert en tirs de camp. Un vuit de trenta-nou en triples i tretze de vint-i-sis en tirs lliures.

Els de la capital de l'Alt Camp es queden ara a dues victòries de les posicions de promoció d'ascens. La Bisbal, que ho ha guanyat tot, i el Mollet, segon classificat, no van fallar.