El derbi entre la UE Valls i el Reddis serà decisiu

En una jornada estranya, on els quatre primers classificats van perdre, la UE Valls va desaprofitar una oportunitat immillorable per igualar al Reddis, assaltar el lideratge de 1a Catalana i deixar la classificació per la Superlliga Catalana pràcticament sentenciada. Els de Manel Cazorla van caure per la mínima al camp del Viladecans per culpa d'un gol de penal al 43 de partit. Al descans ja sabien també que el Reddis perdia 0-2 davant el Vilanova. Els vallencs, però, no van estar encertats durant el segon temps i no van poder puntuar.

Tampoc va guanyar el Santfeliuenc, el tercer classificat, que va caure de forma sorprenent per 2-1 al camp del Molins de Rei, el cuer. I el Can Vidalet, quart, va perdre 0-1 davant l'Ascó un altre equip de la part baixa. Així, les dues primeres posicions queden igual, amb el Reddis líder amb 53 punts i el Valls segon amb 50. Per sota, la lluita per les places d'accés a la Superlliga s'iguala. Des del cinquè classificat fins al 8è hi ha només 4 punts de diferència. I set són els que hi ha entre el tercer i el 8è. Màxima igualtat, per tant, quan falten 5 jornades i s'arriba al tram decisiu de temporada.

DERBI EL 30 D'ABRIL

Segurament, ja tothom pensa amb el Reddis - Valls del 30 d'abril. El tècnic, però, encara no en vol ni sentir a parlar.  Abans, el Valls rebrà al Vilar, diumenge de Sant Jordi a les 12:00h del migida, al Molins de Rei, l'últim classificat. Un duel on només valdrà tornar a sumar els tres punts.