Granollers pot confirmar que el CB Valls està de moda

Els bons tenen nivell per guanyar a qualsevol indret i els millors no fallen pràcticament mai contra oponents teòricament inferiors. El Granollers mereix respecte, especialment perquè ha començat molt bé a EBA com a acabat de pujar i igualat a la taula amb el Club Bàsquet Valls; però, sobre el paper, els de l'Alt Camp són superiors i ja han mostrat símptomes fiables de gaudir d'un potencial a l'alça.

Seria la primera vegada que l'equip dirigit per Víctor Neila encadena tres resultats aquest curs i allargaria les espectaculars vibracions generades per les victòries contra Martinenc i Barça B.

Les dues places que permetrien jugar el "play-off" es troben dos triomfs per damunt, és a dir, un menys que la jornada anterior. No hi ha pressa per retallar distàncies, malgrat qualsevol relliscada que no entri dins els paràmetres dels clubs referents de l'EBA pot ser insalvable durant la segona volta. I el Granollers ja va ser capaç de desfer-se de conjunts com CBT i Igualada, aquest últim a domicili.

Jordi Llagostera és l'única absència segura d'un Valls que competirà aquest dissabte com a visitant des de les 17.45 hores.