×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 354

Que la Copa del CB Valls acabi bé

La gran problemàtica del CB Valls les primeres quatre jornades de fase per la permanència a Copa Catalunya ha sigut la de les baixes constants que han dificultat excessivament la rutina d'un grup que no disposa ni tan sols en condicions normals d'amplitud de banqueta.

La distància respecte a la zona de 'play-out' i de salvació directa, la tercera i segona plaça, és la mateixa que la quantitat de partits restants i el bàsquet 'average', 11 amb el Safa Claror i 22 en contra amb el Balaguer, provoca que calguin diversos favors i una carambola gairebé impossible. Ara, amb l'única absència de Núria Orpinell, es tracta de recuperar la millor versió, la que vam veure en moments puntuals de la lligueta anterior.

El següent compromís portarà les de l'Alt Camp a la pista del Safa Claror i qualsevol resultat contrari activaria el descens matemàtic. Guanyar allargaria les opcions fins a la setmana vinent a Balaguer, sempre que les lleidatanes perdin diumenge contra el TGN Bàsquet.

La derrota de la primera volta davant el mateix Safa va ser la que despenja ara el CB Valls a la taula. El Safa Claror - CB Valls arrencarà aquest dissabte a les 18 hores.