Martínez i Pedret afronten el seu últim any al capdavant de la Colla Vella

No va haver-hi sorpreses a l'assemblea ordinària de la Colla Vella dels Xiquets de Valls d'aquest dissabte i les juntes tècnica i directiva podran complir el seu darrer any de mandat.

Amb Albert Martínez i Albert Pedret al capdavant respectivament, les dues juntes compliran el seu sisè any comandant la colla rosada. Ho faran després de dos anys amb la colla gairebé aturada, tret dels darrers mesos de la temporada passada i amb el primer repte d'engegar la maquinària d'assajos i actuacions amb la major normalitat possible.

En l'àmbit casteller, a ningú se li escapa que el gran objectiu rosat és poder revalidar la victòria al Concurs de Castells aconseguida ara ja fa quatre anys a la Tarraco Arena Plaça, però més enllà des de la direcció rosada són conscients que és un any de represa en molts sentits i que ha d'acabar amb un relleu treballat de cara a l'any següent.

PRIMER ASSAIG GENERAL

Una Colla Vella que hores abans de l'assemblea va tornar al local amb el primer assaig general de la temporada després d'haver començat dies abans els assajos específics de canalla i tronc.

Ho va fer amb la mirada ja posada en les dues primeres actuacions de la temporada, aquest diumenge a Picamoixons i la setmana vinent a Puigpelat.