Últim pas per transformar la pista del Vilar

El canvi de cara integral de la pista d'hoquei i patinatge de les instal·lacions esportives de Valls es farà efectiu ben aviat, almenys la part inicial del projecte de remodelació, que compta ja amb el vistiplau consistorial.

El primer tram dels treballs al Vilar (64.000 euros) roman a l'espera simplement d'adjudicar-se. Contempla l'adequació del sistema de recollida i sortida d'aigües pluvials, una problemàtica constant al recinte quan plou arran de les filtracions. També s'instal·laran llums LED per acabar amb una de les grans reclamacions dels usuaris de la pista.

Sense data encara per tirar-les endavant, les fases posteriors apunten també cap a la construcció d'una grada a l'altre lateral i cap a l'ampliació de l'espai central guanyant terreny per l'alta banda, la més pròxima al camp de futbol. L'increment de la demanda d'ús de l'equipament ha accentuat les mancances, que per fi se solucionaran ara amb un projecte que procurarà afectar mínimament la rutina dels equips d'hoquei i patinatge.

D'altra banda es potenciarà la il·luminació del terreny de futbol, aposta guanyadora dels passats Projectes Participatius de Valls. Es contempla la seva substitució aquesta mateixa tardor.