El Fornàs canvia d'imatge

El passeig Tarradellas de Valls canvia la seva imatge. Aquesta setmana s’han iniciat els treballs de remodelació i urbanització de l’artèria principal del barri del Fornàs. És la primera fase d'un projecte global pressupostat em 240.000 euros.  S'espera que els treballs actuals finalitzin a principis de l'any que ve.

Bona part de l’arbrat del passeig Tarradellas, al barri del Fornàs, ja no hi és. Retirar els arbres de ribera que flanquejaven els laterals de la rambla central ha centrat els treballs en la primera setmana d’aquests. El projecte de remodelació i urbanització del passeig preveu substituir-los per arbres que s’adeqüin a l’espai.

D’aquesta forma es contempla solucionar la problemàtica de la pèrdua de sorra de les zones laterals del passeig cada vegada que plou. La intervenció global a tot el passeig està pressupostada en 240.000 euros i contempla mantenir l’estructura central de formigó del passeig i adequar els passos de vianants per a persones discapacitades eliminant barreres arquitectòniques. També s’enjardinaran els accessos centrals per a vianants al passeig.

Actualment s'està duent a terme la primera fase del projecte, que afectarà 200 metres de passeig. L'actuació s’afegeix a la remodelació de l’enllumenat de la zona, 240 punts de llum, que ja es va dur a terme a principis d’any.

Es preveu que les obres d'aquesta primera fase finalitzin a finals d’any o principis del 21. Fins llavors no es podrà aparcar a la zona afectada per les obres, a tocar de la pista d’atletisme.