UE Valls - Tàrrega (1-0)

Ratxa impressionant de la UE Valls a la Primera Catalana, amb quatre victòries seguides que l'allunyen de la part baixa com a novè classificat amb 16 punts en 12 jornades. Són els únics quatre triomfs de tot el curs.

Portàvem només dos minuts de partit quan Cucurull ha engaltat un espectacular xut des de fora de l'àrea per superar el porter del Tàrrega i avançar els vallencs davant un rival per la permanència. Els de Joan Antoni Pallarès han disposat de més ocasions durant els primers compassos de la tarda però cap d'elles ha fructificat.

D'aquesta manera la UE Valls allunya el tercer per sota a set punts quan fa tan sols un mes contemplava la taula gairebé des del pou. El canvi de mentalitat i sobretot de rendiment ha estat màxim per encadenar així 12 punts consecutius, 6 a casa i 6 a domicili.

És també la quarta jornada seguida que el conjunt de la capital de l'Alt Camp manté la seva porteria a zero. Veurem si ho pot fer també dissabte i al camp de l'Alcarràs, justament l'antepenúltim de la Primera Catalana, des de les 16 hores.

 

http://fcf.cat/acta/1920/futbol-11/primera-catalana/grup-2/1cat/valls-ue-a/1cat/tarrega-ue-a