El conflicte a l'empresa de recollida de brossa encén el ple de Torredembarra

El conflicte entre els treballadors i la direcció de l’empresa Prezero, l’actual concessionària de la gestió del servei de recollida de la brossa a Torredembarra, s’ha traslladat a la sala de plens. Arran d’una moció impulsada per VOX i avalada per Alternativa Torredembarra i la CUP, aquests han instat al govern que actuï contra l’empresa com a resposta als incompliments que han denunciat els treballadors i que es posicioni al seu costat. El govern s’ha defensat recordant que està mediant en el conflicte.

Una resposta que no convenç als treballadors. El seu representant, present al plenari, ha assegurat que, a banda d’una reunió prevista per aquest divendres, ni empresa ni Ajuntament s’han adreçat a ells des del passat 22 de desembre.

Més enllà dels incompliments amb els treballadors, des de VOX també asseguren haver detectat diverses irregularitats que afecten al servei que ofereix l’empresa suficients per resoldre l’actual contracte d’emergència. Entre elles, l’ús d’unes instal·lacions que no tenen llicència medi ambiental.

Una denuncia que el govern ha deixat passar de llarg, sense donar-li resposta. D’altra banda, durant el debat també s’ha recordat que ja s’està treballant en un nou contracte per a un servei que l’oposició reclama que sigui de gestió municipal.