El comerç de la Torre, lluny encara de reactivar l'associació

Torredembarra encara està lluny de tenir una associació de comerciants activa. Això és el que es dedueix de la segona reunió celebrada entre la regidora de Comerç i una vintena de botiguers i empresaris locals. El consistori creu que l'entitat serviria per millorar la comunicació amb el teixit comercial i per dotar-lo de subvencions. Tot i que aquesta trobada no ha conclòs amb una associació de comerciants constituïda, s'han fet avanços importants pel que fa a l'impuls de l'economia local.

La Unió de Comerciants, Empresaris i Professionals de Torredembarra, activa fins fa uns anys, va deixar un regust amarg a molts. L'entitat va acabar tenint problemes administratius, fins al punt que se li van embargar els comptes. És per això que els botiguers amb més recorregut no veuen clar tornar a crear una nova associació. Tot i això, reconeixen que seria una eina útil i esperen que els comerciants més novells posin les ganes necessàries per tirar-la endavant.

La reunió entre la regidora Baltasar i els comerciants de Torredembarra també va servir per concretar cites com la d'Estocs Fora, que se celebrarà ben aviat, o la pròxima Fira de Nadal, que aquest any s'avançarà uns dies.