El PP de Tarragona acusa el nou govern de mentir sobre el contracte del manteniment dels jardins de l’Anella

El passat mandat el PP tenia la regidoria que s’ocupava dels contractes de l’Ajuntament de Tarragona. Per aquest motiu el portaveu popular, José Luís Martín, ha carregat contra l’actual equip de govern de la ciutat, per les declaracions sobre el manteniment dels jardins de l’Anella Mediterrània.

El partit assegura que aquestes feines no s’havien quedat sense partida pressupostària, ja que estava prevista l’ampliació del contracte del manteniment dels jardins de la ciutat per incloure tot l’espai de l’Anella Mediterrània. Acusen de mentir a l’executiu de Ricomà perquè ho van anunciar com una novetat quan consideren que no és així.

Recordem que el govern va assegurar que si aquest espai es quedava sense manteniment, els costos podrien ser molt importants i per això van ampliar el contracte actual. Ho consideraven com una acció improvisada per arreglar una situació d’emergència. Per tot això el PP diu que l’equip de govern no és transparent ni rigorós amb les seves paraules.

Des de la constitució del consistori els populars creuen que els nou govern no ha parat de mentir. Posen d’exemple que Ricomà va dir que seria un alcalde de tots i va penjar la pancarta o que deien que aturarien el projecte del Pla Parcial 10 on s’havia de situar l’IKEA i ara el seguiran tirant endavant.