Els alcaldes del pacte de Berà lluitaran per millorar les infraestructures

Els alcaldes del pacte de Berà consideren que la prohibició de circular els camions per la n-340 entre Altafulla i Vilafranca ja ha tingut conseqüències positives. Tot i això, asseguren que analitzaran els efectes que provoca el desviament de camions. Per això, seguiran constituïts com pacte de Berà i es marquen com a objectiu aconseguir una millora de les infraestructures.

Satisfacció dels alcaldes del pacte de Berà després de l’entrada en vigor de la prohibició de circular camions per la n-340 entre Altafulla i Vilafranca. Fa 15 dies que els vehicles pesants han de  passar per l’autopista i els alcaldes asseguren que els efectes de la mesura ja són evidents. Destaquen que han anat tots a una i han aconseguit una de les fites marcades.

Seguiran constituïts com a Pacte de Berà perquè, asseguren, tota la feina no està feta. Creuen que caldrà analitzar més a fons els efectes del desviament dels camions un cop passin algunes setmanes. Un altre dels objectius és la millora de la mobilitat entre els diferents municipis i, per això, reclamen una adequació de les infraestructures.

Des d’aquest dilluns els camions que circulen per la n-340 entre Altafulla i Vilafranca són sancionats pels Mossos amb multes de 500 euros. A més tampoc poden circular per la n-240, entre Montblanc i les Borges Blanques.