Aposta pel teatre en una temporada amb nous abonaments

 

Una trentena d’espectacles formen la programació de la temporada del teatre Tarragona i que per primera vegada va de l’octubre al maig de l’any vinent. Guanyen pes les representacions teatrals i s’introdueixen canvis en els abonaments. A més, per primera vegada s’implantarà el conegut com a últim minut: entrades a 10 euros mitja hora abans dels espectacles.

El fantasma de Canterville, de Joan Yago, i amb Joan Pera com a protagonista donarà el tret de sortida a la temporada del teatre Tarragona. Serà el 19 d’octubre. Fins al maig del 2019 passaran per la ciutat obres com ‘Humans’, dirigida per Mario Gas, la nova comèdia de Joel Joan, ‘Escape Room’, el darrer projecte de Josep Maria Flotats, ‘Voltaire/Rousseau. La disputa’ o Jane Eyre amb Ariadna Gil. Són part dels noms de la temporada del teatre Tarragona que per primera vegada abasta prop d’un any.

S’introdueixen novetats als abonaments, amb opcions diferents amb descomptes més enllà de l’abonament per a tota la temporada, que es posarà a la venda per última vegada. L’objectiu és arribar al màxim nombre de públic possible i, per això, s’introduirà el conegut com a últim minut: les entrades disponibles es podran comprar mitja hora abans de l’espectacle a un preu de 10 euros.

També el Teatre Tarragona acollirà la sisena temporada simfònica de l’Orquestra Camera Musicae i que comptarà amb músics de primer nivell.