El Port fomentarà el debat sobre la gestió de l'aigua

El Port de Tarragona abraçarà el debat de la sequera i ho farà amb una mirada polièdrica de l'11 d'abril al 5 de maig. A través de l'art, per exemple, s'expressarà la capacitat d'innovació, molt necessària per afrontar el repte de l'escassetat d'aigua. I el temps ens juga en contra, i és que hem passat d'un repte de futur a una urgència de present a Catalunya. El Port, en aquest sentit, vol incentivar el debat i, alhora, tenir un paper actiu en les solucions contra els efectes del canvi climàtic.

En la primera edició de "Les setmanes de l'aigua", el Moll de Costa reunirà experts en les jornades tècniques del 25 i 26 d'abril que seran el plat fort de l'esdeveniment. Durant quatre divendres consecutius també es produiran debats sobre els nostres rius, tots a través de TAC12. També s'impulsarà una activitat divulgativa amb alumnes de l'Institut Martí i Franquès. Es parlarà del subministrament d'aigua potable, les dessaladores, les interconnexions de conques, però la reflexió també anirà més enllà. 

El tret de sortida de tot plegat es donarà l'11 d'abril amb la inauguració d'una exposició de fotoperiodisme internacional que abordarà diverses temàtiques relacionades amb l'aigua.