La Disfressa d'Or 2024, en directe a TAC12

TAC12 redobla enguany la seva aposta pel Carnaval de Tarragona. A banda de la ja tradicional retransmissió de la Rua de l'Artesania, aquest 2024 també es podrà seguir en directe de la Disfressa d'Or. Si bé aquesta gala a la Tarraco Arena Plaça ja s'enregistrava, fins ara s'emetia posteriorment. Enguany, els espectadors a casa la veuran, doncs, alhora que els de la TAP.

PRESSUPOST DOBLAT

Un Carnaval que dobla el pressupost, arribant als 100.000 euros. Es dona forma així a la voluntat del govern socialista de fer del Carnestoltes la festa major d'hivern de la ciutat.

La Disfressa d'Or, el diumenge 4 de febrer, i les rues de l'Artesania i Lluïment, el dissabte 10 i diumenge 11, continuaran sent el pal de paller. L'àmbit més tradicional continuarà girant al voltant de la Bóta i la seva crema, i la mort, el dol i l'enterrament del rei Carnestoltes i la Concubina.

NOVETATS A LA CORSINI

A més, l'augment pressupostari s'explica per les novetats que incorpora el programa. La més destacada, la conversió de la Corsini en la plaça de la Disbauxa, que s'inaugurarà el dimecres 7 de febrer i durarà tot el Carnaval, amb activitats gairebé cada dia.

S'hi farà la clàssica entrada el Rei i la Concubina a la ciutat, però també s'estrenarà la presentació de les disfresses d'enguany i es recuperarà la revetlla de Carnaval. Tot plegat en un Carnestoltes en què el promotor de la Disfressa d'Or, Sergi Solís, serà el Boter d'Honor.