El Museu d'Art Modern passa comptes amb el talent femení

El Museu d'Art Modern de la Diputació de Tarragona ha estrenat una nova exposició d'art que pretén ser una iniciativa reparadora. Sota el títol de Artist s contemporan s', quinze autores reivindiquen l'art fet per dones per tal de compensar la seva escassa presència al món de l'art al llarg de la història.

L'exposició no només visibilitza obres de dones artistes que es trobaven a les reserves del Museu d'Art Modern de la Diputació sinó que n'incorpora d'altres per mitjà d'adquisició o préstec amb compromís de compra. Totes les autores tenen experiència en el món de l'art i compten amb una trajectòria consolidada.

Aquesta iniciativa forma part de les múltiples accions que ja fa anys que la Diputació de Tarragona està duent a terme per tal de visibilitzar i impulsar la presència femenina en diferents àmbits d'activitat.

L'exposició es podrà visitar des d'ara fins al desembre en l'horari habitual del museu i, com sempre, de franc. Al llarg de tot l'any, es faran activitats paral·leles relacionades amb les obres exposades, les autores i l'objectiu de la mostra.