El Nàstic torna a somriure

Partit rodó del Nàstic. Golejada per 3 a 0 davant el líder i triomf que posa fi a una mala dinàmica de set jornades sense guanyar. Amb el duel decidit Varo s'ha sumat a la festa en aturar un penal.

PRIMERA MEITAT DE MOLT MÈRIT

I és que quan surt tot bé, el futbol sembla més fàcil. Al minut deu, Jaume Jardí s'ha tret un xut espectacular des de la frontal i ha començat a aplanar el camí. Paràbola increïble que ha sorprès el porter visitant Miguel Bañuz.

El conjunt de Dani Vidal tenia el partit controlat i abans del descans, aquest cop sí, ha pogut ampliar el marcador. Assistència d'Andy i Pablo Fernández, a la segona, ha fet justícia. Quart gol de la temporada per al davanter i quarta assistència de l'extrem.

EL TREBALL DEFENSIU, NO ES NEGOCIA

La Cultural, que havia fet vuit gols en els últims tres partits pràcticament no ha tingut opcions. L'oportunitat més clara, penal a banda, a l'inici de la segona meitat. Un Varo ben col·locat l'ha enviat a córner.

Per acabar de desfermar l'eufòria, l'estratègia també ha tornat a funcionar. Minut vuitanta-dos, centrada de Borja i remat de Trigueros. Se saben la jugada 'Santi Coch' de memòria.

La cirereta al pastís l'ha posat el porter grana. Penal inexistent de Joan Oriol que el porter de la Canonja s'ha encarregat d'aturar amb el peu.