Fer de les Coques un carrer per a vianants, la voluntat d'ERC

El carrer de les Coques de Tarragona ha de ser per als vianants, segons ERC. Els republicans volen treballar per anar traient vehicles de la Part Alta. Per aquest motiu, la llista encapçalada per Pau Ricomà proposa la pacificació d'aquest carrer als peus de la Catedral.

No obstant l'aposta per retirar els vehicles de les Coques, Esquerra creu que primer cal dotar els veïns i visitants d'alternatives d'aparcament, com l'ampliació del pàrquing de Torroja, per plantejar-se l'eliminació total del trànsit rodat a la Part Alta.

MÉS PRESSUPOST, MUSEU I CONSORCI

D'altra banda, els republicans volen que el pròxim mandat el pressupost de Patrimoni continuï a l'alça; parlen de la taxa turística com un dels instruments per fer-ho possible.

El següent mandat ha de ser també, per ERC, el de convertir el Pretori en el Museu d'Història de Tarragona, que no té seu física. A més, els republicans asseguren que es podrà crear per fi el consorci de gestió del patrimoni de la Tarraco romana amb les altres administracions després de reduir el deute de l'Ajuntament, un dels grans impediments fins ara.