El CBT vol acabar amb victòria un any molt complicat per les lesions

Esgotar les opcions de quedar tercers: aquest és el propòsit del Club Bàsquet Tarragona de cara a l'últim partit de la temporada. Els tarragonins han de guanyar a casa contra el Martinenc i esperar una derrota del Valls a la pista del SESE per poder assaltar la tercera plaça.

Quedar per darrere del Santfeliuenc i el Barça B ja seria tot un èxit tenint en compte les múltiples lesions aquest any. A més, igual que el Valls, els de Berni Álvarez esperaran les pròximes setmanes a una hipotètica renúncia blaugrana a jugar el play-off d'ascens a LEB Plata, si bé és cert que per a optar a aquest premi de rebot, primer hauran de superar el Valls a la taula.

EL MARTINENC POT BAIXAR

En tot cas, el primer pas és guanyar el Martinenc. Serà l'últim partit de la temporada i també el darrer del curs al Serrallo. A davant el CBT tindrà un rival que es juga la vida perquè, en cas de perdre, una victòria d'Igualada o Es Castell relegaria el Martinenc al play-out.

Ara bé, els visitants depenen de si mateixos per salvar-se: si guanyen, certifiquen la permanència. Amb tot, el Martinenc és l'equip amb el pitjor estat de forma de la lliga, ja que quatre derrotes consecutives els han fet passar de mirar a dalt a mirar a baix.

Més enllà de l'àmbit classificatori, caldrà veure si Alex Doche podrà reaparèixer finalment abans d'acabar el curs després de dos mesos de lesió. En l'últim partit, a casa de l'Es Castell, un ressentiment a l'escalfament van fer optar per la prudència; així, Doche serà dubte fins a última hora. Amb tot, els tarragonins sí que tenen assegurades les quatre baixes de llarga durada. El CBT-Martinenc es jugarà aquest dissabte a les 19h, en horari de jornada unificada.