Almendralejo Extremadura - Sant Pere i Sant Pau (3-1)

No ha pogut ser. El Vòlei Sant Pere i Sant Pau no lluitarà per tornar a Superlliga després de perdre per 3-1 davant l'Almendralejo d'Extremadura en el segon partit de la fase de grups. Els cooperativistes jugaran ara pel cinquè i sisè lloc. Sensació més que agredolça al conjunt de Vlado Stevovski després d'un final de partit molt cruel i on ha tingut les seves opcions.

Aquest divendres el Sant Pere i Sant Pau sí que ha competit i no ha estat ni molt menys inferior a l'Almendralejo. La gran defensa dels extremenys, però, s'ha acabat imposant i ha estat decisiva en els moments determinants. Arribar a la fase final era l'objectiu de la temporada, però el somni de tornar a lluitar a Superlliga s'acaba aquí.

El SPiSP havia fet el més complicat i en un exercici de resistència, competitivitat i resiliència ha estat a punt de forçar un cinquè període després d'estar perdent 2 sets a 0. Una llàstima perquè el conjunt de Vlado Stevovski havia començat bé el partit. La lluita tàctica entre els dos tècnics ha fet que cada equip hagi tingut la seva ratxa i s'ha arribat al 24-24. Al desempat, de nou, la sort ha caigut del costat contrari i l'Almendralejo s'ha emportat el primer set per 27-25.

EL MAL INICI HO MARCA TOT

Sembla un déjà-vu, però la tònica al segon set ha estat la mateixa que la del partit contra Cisneros. Els extremenys han aprofitat la dinàmica per marxar des de ben d'hora al marcador i la reacció tarragonina ha arribat massa tard. 22-25 per als d'Extremadura i 2-0.

LA GESTA, A TOCAR

Quan el SPiSP semblava molt tocat, ha tret la ràbia i l'esperit competitiu en un tercer set on ha estat l'equip que ens té acostumats per guanyar també 25-22. Mateix resultat en un quart i definitiu període fatídic. Els tarragonins han anat gairebé sempre per davant al marcador fins al 20-22. Un parcial de 5-0 favorable als extremenys ha deixat el Sant Pere i Sant Pau sense opcions.

Ara els cooperativistes jugaran dissabte a les 12 h pel cinquè i sisè lloc. La decepció de la derrota d'ara no ha d'eclipsar el seu gran treball durant la temporada, per què estan segurs que tornaran.