La recollida i la processó, en directe a TAC12

Aquest Divendres Sant la Part Alta de Tarragona tornarà a omplir-se des de les quatre de la tarda i fins entrada la matinada per veure la Recollida dels Misteris i la posterior Processó del Sant Enterrament. Tota una seqüència ritual que, un any més, es podrà veure en directe a través de TAC12.

LA RECOLLIDA, A LES 16.30H

A partir de dos quarts de cinc de la tarda Aina Mallol i Carles Baches conduiran la primera part de la retransmissió, la que se centrarà en la recollida dels Misteris per part dels Armats de la Sang en diversos punts de la ciutat i permetrà poder veure amb tot el detall la primera de les pujades dels diferents passos per un dels llocs més emblemàtics del recorregut, la Baixada de la Peixateria i l'arribada a la Plaça del Rei.

LA PROCESSÓ,  A LES 20H

Tot per començar una Processó del Sant Enterrament que oferirem en directe a partir de les vuit del vespre amb Roser Marquès i Andreu Muñoz des del Pla de Palau. Des d'aquest punt els oferirem les millors imatges dels diferents misteris gràcies a la tasca d'una trentena de professionals, amb una nova aposta de TAC12 per un dels principals esdeveniments tarragonins de l'any.

PROGRAMES ESPECIALS

Una programació de TAC12 per aquesta Setmana Santa que durant les hores prèvies també oferirà els quatre programes especials emesos en els darrers dies amb entrevistes i reportatges sobre la celebració.